x
Search
Generic filters

Θάνος Μεγγρέλης

Ο Θάνος Μεγγρελής είναι εκπαιδευτικός  με εκτεταμένες σπουδές στην εκμάθηση της Aγγλικής γλώσσας. Όταν απόκτησε το δίπλωμα του εκπαιδευτικού δίδαξε 8 χρονιά στην Αγγλία σαν καθηγητής μαθημάτων Αγγλικών και μαθηματικών σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Λονδίνο. Μάλιστα την χρονιά 2019-2020 συνετέλεσε διευθυντικό στέλεχος του σχολείου.

Είναι απόφοιτος του International TEFL Academy στο Chicago με ειδικότητα English for Business (RQF Level 5) και συνεχισε με την απόκτηση του Cambridge DELTA (MA in Applied Lingustics). Επίσης έχει σπουδάσει διαδικτυακά στο πανεπιστήμιο του Μεριλαντ (Maryland University) τα ακόλουθα ακαδημαϊκά διπλώματα: English for Financial Sector, Legal English, Interviewing and Resume Writing in English Specialization.

Στον τομέα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης ο Θανος αποφοίτησε με  το προπτυχιακό πρόγραμμα Παιδαγωγικές Επιστήμες  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL) και απόκτησε το δικαίωμα διδασκαλίας σε Αγγλικά σχολεία (QTS). Στη συνέχεια απόκτησε εναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών πάνω στην Κοινωνιολογία, Κοινωνική Πολιτική και την Ανάλυσης της Aνθρώπινης Συμπεριφοράς και ακολουθησε με ενα PhD στον ίδιο κλάδο.

Ο Θάνος ως καθηγητής αγγλικών με QTS σε επίπεδο PhD με οκταετή εμπειρία διδασκαλίας σε αγγλικά δημόσια σχολεία και κολλέγια, καθώς και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν:

 • Προετοιμασία για εξετάσεις IELTS (academic and general, UKIV) Camridge proficiency (C2), Lower (A2), Business English Certificate (BEC Preliminary, Vantage and Advanced) TOLES (Legal English Exams for Lawyers)
 • Στοχευμένη εκμάθηση Αγγλικών για πάνω απο 15 επαγγέλματα (medical, cabin crew, aviation, engineering, IT, hospitality, tourism, fashion etc.) με άφθονο και εξειδικευμένο υλικο.
 • Διδασκαλία English pronunciation
 • Υποστήριξη στη διαδικασία εύρεσης κατάλληλων προπτυχιακών και
  μεταπτυχιακών σπουδών στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ολοκλήρωση της
  αίτησης μέσω UCAS.
 • Συγγραφή statements, summaries και προετοιμασία για συνεντεύξεις (mock
  interviews)
 • Κατανόηση του αγγλικού τρόπου σκέψης πάνω στο Speaking and Writing με
  εκμάθηση χρήσης των subtle clues (idioms, modal verbs, phrasal verbs,
  collocations,)
 • Εκμάθηση της γλώσσας μέσω της βιωματικής μεθόδου διδασκαλίας
 • Δωρεάν αξιολόγηση δυνατοτήτων
 • Προσιτές τιμές

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Άννα Μπουσάκη

Η πολυετής εμπειρία στην διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας , έχει αποδείξει περίτρανα –ασχέτως αν αναφερόμαστε σε ομάδα ατόμων ή μεμονωμένες περιπτώσεις- ότι ο κάθε υποψήφιος/μαθητής είναι διαφορετικός και ξεχωριστός.

Έχω αναπτύξει στρατηγικές διδασκαλίας που διευκολύνουν την απόκτηση κριτικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κριτικής ανάλυσης ποικίλων μορφών επικοινωνίας και της βελτίωσης των δεξιοτήτων γραφής των μαθητών προκειμένου να ενισχύσουν τις ικανότητες της κριτικής σκέψης τους. Όταν οι μαθητές αποκτήσουν αυτές τις ικανότητες, μπορούν να προχωρήσουν στην καριέρα τους δείχνοντας πλήρη κατανόηση των γενικών πτυχών της Βρετανικής Επιχειρηματικής Κουλτούρας.

Κύριος στόχος μου λοιπόν, είναι η ενεργή δράση και συμμετοχή του μαθητή, χρησιμοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανάλογα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, μέσω κατάλληλων εκπαιδευτικών τεχνικών.

Σκοπός μας είναι, να καταφέρουμε μαζί, την φυσική και αβίαστη επικοινωνία του μαθητή στο περιβάλλον το οποίο βρίσκεται, τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό, έπειτα από την κατανόηση της αγγλικής κουλτούρας και νοοτροπίας.

Στεφανία Μακροστεργίου

Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα, μπορώ να εγγυηθώ στους μαθητές μου ότι το μάθημα μας είναι βαθύτερο από την γραμματική και το συντακτικό. Ο κύριος στόχος μου είναι η υποστήριξη των μαθητών ώστε να κατανοήσουν την κουλτούρα της Αγγλικής γλώσσα, να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, την επιχειρηματολογία και φυσικά να επικοινωνήσουν σωστά στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον.