Το greekselect.com σας καλωσορίζει στο κόσμο των έξυπνων αγορών!

To greekselect.com είναι το Δώρο σας για εσάς, για τους φίλους σας, για την οικογένεια σας, για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

To greekselect.com ήρθε για να σας προσφέρει τον πιο απλό τρόπο απόκτησης Προσφορών με Free Vouchers (Δωροεπιταγές) σε ηλεκτρονική μορφή και Discounts Codes κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης τους!

Με δεκάδες αλλά και νέες Προσφορές καθημερινά, με Εκπτώσεις έως και 60%, από επιλεγμένες επιχειρήσεις Ελληνικής & Κυπριακής ιδιοκτησίας αλλά και κορυφαίους Έλληνες & Κύπριους Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσφορές για: Θεάματα, Εστιατόρια, Café, Ιατρικές Εξετάσεις, Ταξίδια, Fashion, Ομορφιά, Μassage, Άθληση, Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικές, Εκπαιδευτικές, Μεταφορικές, αλλά και για την Οικογένεια, το Σπίτι, την καθημερινότητα και πολλά Προϊόντα.

Free Vouchers (Δωροεπιταγές) και Discounts Codes που αποκτάτε Δωρεάν απλά με ένα κλικ!

1. Κατεβάζοντας απλά στο κινητό σας, το Free Voucher της επιλογής σας!

⦁ Χωρίς προπληρωμή,
⦁ χωρίς ταλαιπωρία,
⦁ πληρώνοντας απλά στην επιχείρηση που επιλέξατε,
⦁ κερδίζοντας καθημερινά £ με την πιο απλή διαδικασία.

2. ή Τοποθετώντας απλά το Discount Code για αγορές σας από τα προτεινόμενα e shops.

Το greekselect.com δημιουργήθηκε με την υπογραφή του Greeklist.co.uk και απαρτίζεται από ένα team 12 έμπειρων Ελλήνων επαγγελματιών που ζουν και εργάζονται επιτυχώς στο Λονδίνο (Εμπορικό τμήμα, Κειμενογράφοι, Φωτογράφοι, Video production, Developers, Designers, Γραμματεία) και εργάζονται καθημερινά για την ανάπτυξη της δυναμικής του greekselect.com.

Το τμήμα ανάπτυξης μάλιστα του greekselect.com απαρτίζεται από το team που «άνοιξε» πριν από 8 χρόνια με μεγάλη επιτυχία την αγορά των Dealsites στην Ελλάδα δημιουργώντας τα μεγαλύτερα dealsite projects που υπάρχουν έως σήμερα στη συγκεκριμένη αγορά.

Κοινός στόχος τόσο του greekselect.com όσο και των Επιχειρήσεων – Επαγγελματιών, είναι να σας χαρίσουν με τον πιο απλό τρόπο όφελος πολλών £ καθημερινά, προσφέροντας σας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες & Προϊόντα.

Ανακαλύψτε και βρείτε όλα όσα επιθυμείτε να απολαύσετε στη Χαμηλότερη Τιμή, εξοικονομώντας δεκάδες ή και εκατοντάδες £, για εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

Το greekselect.com θα βρίσκεται πάντα κοντά σας, για να επιλέγει τα καλύτερα για εσάς και να σας χαρίζει £ και άριστες υπηρεσίες με τον πιο εύκολο τρόπο.